Hjemmelavet og med bæredygtig charme

Sourdough Pizza Café

Sourdough Pizza og CaféEn hjemmelavet og økologisk tiramisu. Forventningsfulde fik vi serveret tiramisuen i et drikkeglas med et let lag kakao på toppen.

Og forventningerne blev ikke skuffede. En rigtig god tiramisu med perfekt kaffesmag. Hverken for stærk eller for svag. Ladyfingers var udskiftet med krumme-dej, som blev omgivet af en tyk creme. Spritsmagen var kun en antydning.

Pris

4 pund for en fin dessertstørrelse.

Restauranten

Sourdough Pizza og CaféSourdough Pizza Café er et lille, økologisk pizzaria i Upper Clapton i den nordøstlige London-bydel Hackney. En meget charmerende restaurant, med plads til 15-20 gæster indenfor (bl.a. ved et langt træbord), og 10-15 i baggården. Vi sad udendørs i den lille baggård – med udsigt til bagsiden af klassiske London-rækkehuse.

Den økologiske, bæredygtige stil er gennemført i alt fra genbrugsmøbler til upcyklede dåser som bestikholdere.

SoDo er en lille perle, der både for stil og køkken et et besøg værd hvis du kommer i denne del af London.

Betjeningen

Sourdough Pizza og CaféOpsummeret: “So informal”. I perfekt tråd med restaurantens stil fik vi en afslappet, kompetent betjening. Tjeneren (iført crocs!) var både sjov og hurtig.

Menukortet iøvrigt

Sodo’s specialitet er langtidshævede surdejspizzaer. Og de er i topklasse! Både børn og voksne var yderst tilfredse. Udover 5-6 pizzaer indeholder menukortet lidt salater og andre side-orders.
Den økologiske stil slog også igennem ift. drikkevarer – ingen cola!